Γ' Εθνική

«Ό,τι μου πει ο Δέλλας»

Καμιά σημασία δεν έχει το πού θα παίζει ο ίδιος εφόσον η ΑΕΚ ακολουθεί τις εντολές του Τραϊανού Δέλλα και βελτιώνεται, σύμφωνα με όσα είπε ο Άλεξ Ντακόλ.

Ως κομμάτι του συνόλου που είναι αποφασισμένο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάει καλύτερα η ΑΕΚ παρουσίασε τον εαυτό του ο Άλεξ Ντακόλ.

Με αφορμή ερώτηση που του έγινε για τη θέση του μετά το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο (3-0), ο Βραζιλιάνος τόνισε πως αυτή είναι -και θα είναι πάντα- εκείνη που θ’ αποφασίζει ο Τραϊανός Δέλλας.

«Συμμετέχω μέσα την περιοχή όπως μου έχει πει ο προπονητής μου. Όπου και αν με βάλει, θα παίξω. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή για τη θέση μου. Όταν μου πει να δημιουργώ φάσεις, θα δημιουργώ. Δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα και όποτε παίζω, θα παίζω για να βοηθάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας, δε, για το σημερινό ματς, ο Ντακόλ στάθηκε στη σημασία του πρώτου γκολ και τόνισε πως αυτό επέτρεψε ουσιαστικά στην ΑΕΚ να «λυθεί».

«Πιο σημαντικό για το σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη. Δοξάζω τον Θεό για το γκολ που έβαλα. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα καλύτερα στο δεύτερο. Ηρεμήσαμε με το πρώτο γκολ που βάλαμε και αυτό μας βοήθησε να βάλουμε κάτω την μπάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x