Γ' Εθνική

Όλα του ντεμπούτου… δύσκολα

Άτυχος στάθηκε ο Λάμπρος Θαναηλάκης. Ο νεαρός επιθετικός, που ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο με την ΑΕΚ στο ματς με τον Περαμαϊκό, υπέστη κάκωση την Παρασκευή και όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνει.

Κι’ άλλο θα καθυστερήσει το ντεμπούτο του Λάμπρου Θαναηλάκη με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός της «Ένωσης», που προοριζόταν για την βασική ενδεκάδα του Τραϊανού Δέλλα στο ματς απέναντι στον Περαμαϊκό, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Συγκεκριμένα, ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική, όπου είχε τραυματιστεί και στο παρελθόν. Πάντως, ο Δέλλας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς, ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Εκτός από το κανονικό πρόγραμμα έμειναν οι Φώτης Καραγκιολιδης και Βασίλης Τσεβάς, οι οποίοι συνέχισαν να γυμνάζονται ατομικά.

Η αποστολή: Βούρας, Ντούνης, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γροντής, Κορδέρο, Κέζος, Ράμα, Μούργκα, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Ρόβας, Θαναηλάκης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Κάτσικας και Παληαρούτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x