Γ' Εθνική

Οπαδοί της ΑΕΚ στην «Ελευθεροτυπία»

Με διπλή επίσκεψη στην «Ελευθεροτυπία» εξέφρασαν την αντίδρασή τους στις κινήσεις του Χάρη Οικονομόπουλου οι οπαδοί της ΑΕΚ. Συνθήματα, φέιγ-βολάν, αλλά όχι επεισόδια έξω από τα γραφεία της εφημερίδας

Την έντονη αντίθεσή τους στις κινήσεις του Χάρη Οικονομόπουλου εξέφρασαν -και μάλιστα εις διπλούν- οπαδοί της ΑΕΚ.

Αρχικά, 30 εξ αυτών συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της «Ελευθεροτυπίας», προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον του νομικού και εκδότη της εφημερίδας.

Και το έκαναν πετώντας φέιγ-βολάν και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους, με μηνύματα όπως «κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ», «νέος Κεμάλ, ο καταστροφέας της ΑΕΚ», κατέστρεψες την Ελευθεροτυπία, δεν θα καταστρέψεις και την ΑΕΚ μας». Σύμφωνα, δε, με κάποιες μαρτυρίες, πέταξαν επίσης αυγά και ντομάτες.

Αφού αποχώρησαν ωστόσο -κι ενώ είχε φτάσει εν τω μεταξύ η Αστυνομία- ακόμα περισσότεροι οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα γραφεία. Και ξεκαθαρίζοντας πως έχουν ειρηνικές προθέσεις (άλλωστε όσοι βρέθηκαν εκεί δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τους εργαζόμενους της εφημερίδας) ζήτησαν να συναντηθεί ο Οικονομόπουλος με μια αντιπροσωπεία τους.

Δεδομένου ωστόσο ότι εκείνος δεν βρισκόταν στο χώρο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στη συνέχεια αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x