Γ' Εθνική

Πανιώνιος: Mε τoν κόσμο του στη Ριζούπολη για το ματς με τον Απόλλωνα!

Δυναμικό παρών στη Ριζούπολη για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «κυανέρυθροι», ο κόσμος του συλλόγου θα βρεθεί στις θύρες 6-7 της Ριζούπολης και μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήριά του έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Μάνα Σμύρνη την Κυριακή θα παίξουν μπάλα τα παιδιά σου!

Τον συμπολίτη Απόλλωνα Σμύρνης θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 19/11 στις 15:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ύστερα από συνεννόηση των δυο ομάδων οι θύρες 6 και 7 του γηπέδου της Ριζούπολης θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες την φιλάθλων μας σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται στα 10€ και την διάθεση τους να πραγματοποιείται έξω από τις θύρες αυτές
».

Διαβάστε και την σχετική ενημέρωση των Πανθήρων:

«Ένα παιχνίδι που δεν περνούσε από το μυαλό μας, πως θα το δώσουμε στη λάσπη της Γ' Εθνικής.

Μια αναμέτρηση, που κουβαλά βαριά ιστορία, κληρονομιά, μνήμες και πόνο. Τα παιδια της Μάνας Σμύρνης αντιμέτωπα, αυτήν τη φορά… στα χαμηλά.

Την Κυριακή, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ριζούπολη, όπου ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα κάνει το καθήκον της και εμείς, οι πιστοί οπαδοί της, θα βρεθούμε ξανά στο πλευρό της, για να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο. Μέχρι το επόμενο. Μέχρι την άνοδο.

Το ραντεβού της Πανιώνιας κερκίδας δίνεται για την Κυριακή 19/11 στην Πλατεία Νέας Σμύρνης στις 12:00. Φοράμε τα κυανέρυθρα και βάφουμε ακόμα μια γειτονιά της Αθήνας, στα χρώματα που λατρεύουμε.

Η μετακίνηση έχει οργανωθεί από το Panthers Club, προκειμένου να υπάρξει μετάβαση στο γήπεδο της Ριζούπολης, όλου του κόσμου του Πανιωνίου μαζί.

Την Κυριακή, όλοι Ριζούπολη! Ραντεβού στην Πλατεία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x