Γ' Εθνική

«Καυτός» Πανιώνιος σκόρπισε με... επτάρα τον Ερμή Ζωνιανών!

Σκόρπισε τρόμο ο Πανιώνιος! Ο «ιστορικός» έκανε πάρτι απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών τον οποίο και φιλοδώρησε με επτά τέρματα (7-1) σε εξ' αναβολής αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής!

Τρομακτικός Πανιώνιος έβγαλε την... υποχρέωση με επτάρα! Ο «ιστορικός» σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, «σκόρπισε» στο γήπεδο της Καλλιθέας τον Ερμή Ζωνιανών με σκορ 7-1 και συνεχίζει την επέλαση του και την προσπάθεια για την επιστροφή!

Με αυτόν τον τρόπο ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει 7 γκολ σε παιχνίδι του μετά από 26 χρόνια, όταν στις 13 Ιανουαρίου 1997, είχε επικρατήσει 7-1 του ΑΟ Πύργου για τη Β' Εθνική!

Oι γηπεδούχοι, άνοιξαν τον χορό των γκολ στο 24' με κεφαλιά του Ποτουρίδη. Στο 44' ο Μπουρλάκης έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος.

Ο Πανιώνιος δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και στο 56' ήρθε και το τρίτο τέρμα, με τον Μπουρλάκη ξανά σκόρερ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ιγνατίδης έκανε το 4-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ερμής μείωσε σε 4-1.

Στο 69' ο Πανιώνιος με σουτ του Χριστόπουλου μέσα από από την περιοχή έκανε πέντε τα τέρματα του με τους Γροντή στο 82' και Ιγνατίδη στο 90' να διαμορφώνουν το τελικό 7-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x