Γ' Εθνική

Υπάρχει κι αυτό το ποδόσφαιρο: Το κέρασμα των οπαδών του Πανιωνίου σε αυτούς του Εθνικού στις κερκίδες

Εν μέσω… λουκέτου στα γήπεδα της Super League, υπάρχουν ακόμη φίλαθλοι που δείχνουν πως υπάρχει ελπίδα.

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα της Stoiximan Super League για (τουλάχιστον) δύο μήνες μετά τα τελευταία επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, προκάλεσαν θλίψη και αγανάκτηση στην πλειοψηφία των φιλάθλων που είναι υγιείς.

Ένα περιστατικό από το μεγάλο ντέρμπι του Πανιωνίου με τον Εθνικό την Κυριακή για την Γ’ Εθνική έρχεται για να θυμίσει σε όλους ότι υπάρχει και το… άλλο, το «κανονικό» ποδόσφαιρο, με αγνούς φιλάθλους που το απολαμβάνουν χωρίς ακρότητες και μπορούν να συνυπάρξουν με φίλους άλλων ομάδων.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης συνυπήρξαν 5.000 φίλοι του Πανιωνίου και άλλοι 200 του Εθνικού. Και όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό παρατράγουδο, αλλά απεναντίας υπήρξε μια σπουδαία χειρονομία από τους γηπεδούχους προς τους φιλοξενούμενους.

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι «Πάνθηρες» γέμισαν κάποια κασόνια με μπίρες και σνακ και πήγαν και τα πρόσφεραν στους φιλοξενούμενους οπαδούς του Εθνικού. Εκείνοι τους ευχαρίστησαν για την άριστη φιλοξενία και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν ανάλογα στο μέλλον.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συνέχισαν να τις υποστηρίζουν ως το τέλος, απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έληξε χωρίς νικητή (1-1) και παρά το υψηλό διακύβευμα, έφυγαν στο φινάλε ως φίλοι στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους. Γιατί αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε και στο χέρι όλων μας είναι να το αποκτήσουμε κάποια στιγμή…

Πανιώνιος-Εθνικός: Το κέρασμα στους φιλοξενούμενους οπαδούς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x