Γ' Εθνική

Ψάχνοντας τη… σωστή ΑΕΚ

Αλλάζει παίκτες. Αλλάζει θέσεις. Δοκιμάζει τους πιτσιρικάδες που ξεχωρίζουν ως τώρα. Γενικώς ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να επανέλθει την Κυριακή η… σωστή ΑΕΚ.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό οι νίκες συνεχίστηκαν για την ΑΕΚ.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και με τις καλές εμφανίσεις που έκανε ως τότε. Στην προσπάθεια λοιπόν να επαναφέρει τη… σωστή «Ένωση» (την ομάδα που προσέφερε ωραίο θέαμα στην πεντάρα με τον Άγιο Νικόλαο) ο Τραϊανός Δέλλας δεν διστάζει να πειραματιστεί.

Έστω κι αν την Πέμπτη το έκανε χωρίς τον Πεταυράκη, που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση. Μπορεί λοιπόν να μην προλαβαίνει να συμπεριληφθεί στα σχέδια του ο Ράμα (που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις) κι ο Τσουμάγκας (που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα) αλλά θέση σ’ αυτά φαίνεται πως διεκδικούν και οι Γροντής και Τσεβάς.

Αμφότεροι οι νεαροί συμμετείχαν στην πρώτη πρόβα ενδεκάδας, συμμετέχοντας στο 4-2-3-1 που είχε στην άμυνα τους Αργυρίου, Σταθάκη, Τσιρίλο και Τσουκαλά (εκτάκτως λόγω της απουσίας του Πεταυράκη), στα χαφ τους Γεωργέα-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους Πλατέλλα (δεξιά), Ντακόλ (επιτελικό) και Γροντή (αριστερά) και προωθημένο τον Τσεβά.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα είναι και το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί την Κυριακή η ΑΕΚ, καθώς ο Δέλλας έδειξε τη διάθεσή του να πειραματιστεί στα πρόσωπα, δοκιμάζοντας επίσης στη συνέχεια τους Ανάκογλου, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς και Ρόβα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x