Γ' Εθνική

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ζόριτς

Την επένδυση στην καυτή (όπως θεωρείται στη χώρα του) «μετοχή» του Ντάρκο Ζόριτς ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Ο 20χρονος Μαυροβούνιος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση».

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται οριστικά ο Ντάρκο Ζόριτς. Μετά το deal της «Ένωσης» με την Τσέλικ, ο 20χρονος Μαυροβούνιος έφτασε τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Αφού υποβλήθηκε λοιπόν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις -και τ’ αποτελέσματά τους έδειξαν πως είναι υγιέστατος- προχώρησε στην τελική συζήτηση με τους «κιτρινόμαυρους».

Εκεί σφραγίστηκε η δική του συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών (με αποδοχές που πλησιάζουν τις 150.000 ευρώ), αλλά και αυτή των ανθρώπων της Τσέλικ με την ΑΕΚ, που θ’ αποφέρει περίπου ίδιο ποσό (και ποσοστό μεταπώλησης) στον σύλλογο του Μαυροβουνίου.

Έτσι, ο Ζόριτς θα επιστρέψει πλέον στην πατρίδα του για ν’ αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα του (σ.σ. τον θεωρεί βασική της ελπίδα στη διεκδίκηση του τίτλου) και από το καλοκαίρι πλέον θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x