Γ' Εθνική

«Συγκέντρωση 110% για να κερδίσεις την ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην ΑΕΚ παρά την ήττα εμφανίστηκε ο προπονητής της Τριγλίας Γιώργος Παπακωστούλης.

Για το δύσκολο έργο που είχε η ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες τους το ΟΑΚΑ μίλησε ο Γιώργος Παπακωστούλης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της Τριγλίας Ραφήνας αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει κάτι καλό κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και στην δυναμική παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και από πλευράς συναισθημάτων αλλά και σαν δυσκολία. Ξέραμε που ήρθαμε και θέλαμε να το παλέψουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς που έδιωξε το άγχος από την ΑΕΚ. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε. Ο διαιτητής δεν έδωσε ένα φάουλ του Καραγκιολίδη. Θέλαμε να κοιτάξουμε τα στημένα. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε. Για να πάρεις κάτι πρέπει η αυτοσυγκέντρωση να είναι στο 110%. Χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και εύχομαι να ανέβει στη Σουπερλίγκ».

Όσον αφορά την επιρροή απ’ την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ τόνισε: «Στο πρώτο τέταρτο μας επηρέασε. Μετά συνηθίσαμε. Ήταν θέμα συγκέντρωσης περισσότερο να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x