Γ' Εθνική

Συν και πλην στην ΑΕΚ

Με επιστροφές (Τσεβάς, Αργυρίου, Τζάθας) αλλά και προβλήματα (Ανάκογλου, Ρόβας) βρήκε την ΑΕΚ η επόμενη της γκέλας με τον Ηλυσιακό.

Σκυθρωπά πρόσωπα είχε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα στα Σπάτα, απόρροια του στραβοπατήματος με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (0-0) και της κακής εμφάνισης.

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα στο Παγκρήτιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε κάποιες προσθαφαιρέσεις στο απουσιολόγιό του. Από τη μια οι Βασίλης Τσεβάς, Νίκος Αργυρίου και Δημήτρης Τζάθας προπονήθηκαν κανονικά και επανέρχονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Ειδικά η επιστροφή του πρώτου είναι πολύ χρήσιμη, καθώς ελλείψει του τραυματία Μπρέσεβιτς το βάρος για τη θέση του σέντερ φορ είχε πέσει αποκλειστικά στους ώμους του Ντακόλ.

Από την άλλη, ωστόσο, ο Δημήτρης Ανάκογλου έκανε θεραπεία καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Βασίλης Ρόβας, που χθες υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό και θα χάσει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι, άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί την Τρίτη σε εξετάσεις, ενώ ο Λάμπρος Θαναηλάκης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Για την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί (10:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x