Γ' Εθνική

Τα παράπονα του Δέλλα για τα τελειώματα

Αρκετές παρατηρήσεις έκανε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων. «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε τρεις απέναντι σε έναν και να μη σκοράρουμε», τούς είπε.

Στα τελειώματα των φάσεων έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αποτελεσματικότητα των παικτών του στην συγκεκριμένη άσκηση.

Ο 37χρονος προπονητής δούλεψε ιδιαίτερα στον τομέα των αντεπιθέσεων με τρεις επιθετικούς κόντρα σε έναν αμυντικό. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν είδε αυτό που ήθελε από τους παίκτες του και σταμάτησε αρκετές φορές το πρόγραμμα για να τους κάνει παρατηρήσεις.

«Δεν είναι δυνατόν να είμαστε τρεις, να έχουμε απέναντί μας μόνο έναν αντίπαλο και να μην καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει συγκέντρωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βάζουμε γκολ», είπε μεταξύ άλλων ο Δέλλας, ο οποίος επέμεινε αρκετά σε αυτή την άσκηση.

«Προσέξτε τις σέντρες σας. Βγαίνουμε πολλές φορές μόνοι μας στα άκρα και δεν κάνουμε καλές σέντρες. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Δουλέψτε πολύ σε αυτό τον τομέα. Είναι πολύ σημαντικό να βγάζουμε σωστές σέντρες», ήταν το επόμενο σχόλιο του νεαρού προπονητή για την σωστή ανάπτυξη της ομάδας.

Μοναδικός απόντας ήταν ο Δημήτρης Γροντής, ο οποίος έχει στρατευτεί και θα απουσιάσει για τις επόμενες μέρες της ομάδας, όμως λίγο μετά την προθέρμανση ο νεαρός Τρύφων Καζβιρόπουλος, ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε.

Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης του πήρε το σφυγμό και του έδωσε ζάχαρη (όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις), συνιστώντας του να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x