Γ' Εθνική

Το... νέο αίμα της ΑΕΚ

Τη λειτουργία μαθητικής κερκίδας για τη φιλοξενία σχολείων ανακοίνωσε η ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας.

Η προσέλευση των οπαδών της ΑΕΚ στις πρώτες αναμετρήσεις της στη Γ’ Εθνική είναι εντυπωσιακή, βάσει και των δεδομένων της κατηγορίας. Ωστόσο, στη διοίκηση δεν επαναπαύονται και θέλουν να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη την προσέλευση του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η εικόνα των μικρών παιδιών στις κερκίδες του ΟΑΚΑ κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες και αναμένεται να είναι ακόμη πιο έντονη στην αναμέτρηση απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν πως για το εν λόγο ματς (3 Νοεμβρίου) θα λειτουργήσει μαθητική κερκίδα (θύρα 31) για την εξυπηρέτηση σχολείων του Νομού Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας (3/11/2013) θα λειτουργήσει η μαθητική κερκίδα στη Θύρα 31 του ΟΑΚΑ.

Παρακαλούμε τους εκπροσώπους από τη Διεύθυνση όποιου σχολείου από το Νομό Αττικής επιθυμεί να παρευρεθεί στον αγώνα, όπως επικοινωνήσουν μέχρι την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με τα τηλέφωνα των γραφείων μας (210-6855850) προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x