Γ' Εθνική

Τους… τσίτωσε ο Δέλλας

Παρατηρήσεις και… γκάζια απ’ τον Τραϊανό Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ με αφορμή την εμφάνιση της «Ένωσης» την Κυριακή. «Δεν είχαμε διάρκεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο 38χρονος στους «κιτρινόμαυρους»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την γενικότερη απόδοση της ΑΕΚ στην αναμέτρηση απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης» στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» στην προπόνηση της Δευτέρας αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στην έλλειψη διάρκειας, με αφορμή την προβληματική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο 38χρονος αναφέρθηκε επίσης και στο καλό διάστημα της «Ένωσης» στο πρώτο 45λεπτο, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να δίνει η ομάδα… ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στον αντίπαλο.

«Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν καλή, όμως και πάλι δεν είχαμε διάρκεια. Πάλι δώσαμε δικαιώματα στο τέλος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μιλώντας για λογαριασμό των παικτών, έδειξε να συμφωνεί απόλυτα με τον προπονητή του, τονίζοντας: «Πρέπει να αγαπάμε περισσότερο αυτό που κάνουμε. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να έχουμε διάρκεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x