Γ' Εθνική

Τσιρίλο: «Forza AEK»

Τη συμφωνία του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο μέσω Twitter. «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και πάλι μαζί. Forza AEK», έγραψε ο 36χρονος αμυντικός, που ανακοινώθηκε από την «Ένωση».

Η μεγάλη επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο στην ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο Ιταλός αμυντικός επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την «Ένωση» μέσω του Twitter, δίχως να… κρύψει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή. Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο 36χρονος άσος, που είχε παίξει στην ΑΕΚ και τη διετία 2005-2007, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και το μεσημέρι έδωσε τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους» για συμβόλαιο ενός έτους.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μαζί και πάλι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Forza AEK!», έγραψε ο Τσιρίλο ποστάροντας και το έμβλημα της ΑΕΚ.

Ο Τσιρίλο ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας τη διετία 2005-2007, όταν είχε 62 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Κύπρο με την Αλκή και την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας με τη Μετζ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x