Γ' Εθνική

«Χαιρετά» οκτώ η ΑΕΚ

Τρεις ακόμα παίκτες (πέραν της πεντάδας που είχε γίνει γνωστή από χθες) χαιρέτησε την Τρίτη η ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της, η «Ένωση» είπε οριστικά αντίο και στους Σταθάκη, Τσούπρο και Τσουκαλά.

Διαστάσεις εκκαθάρισης παίρνει σιγά-σιγά η διαδικασία αποχωρήσεων από την ΑΕΚ.

Μετά τους πέντε παίκτες του περσινού ρόστερ που είχε γίνει ήδη γνωστό ότι θα φύγουν (Τσουμάγκας, Πόποβιτς, Μούργκα, Δημγκιόκας και Κάτσικας), η «Ένωση» γνωστοποίησε την αποδέσμευση τριών ακόμα σήμερα.

Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα λοιπόν, οι Σταθάκης, Τσούπρος και Τσουκαλάς (δεδομένων των μέτριων εμφανίσεών τους και των αρκετών μεταγραφών που έγιναν στην άμυνα) θα μείνουν επίσης ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί, δε, και με άλλους ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει σκέψη να μείνει ένας απ' τους δυο τερματοφύλακες (Βούρας, Καραγκιολίδης), την ώρα που η περίπτωση του Γροντή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κι αυτή του Ρόβα δείχνει να γέρνει προς την παραμονή του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από το Τμήμα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι δεν θα συνεχιστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο η συνεργασία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Τσουμάγκα, Αλέξανδρο Δημγκιόκα, Ζντράβκο Πόποβιτς, Ρομπέρτο Κάτσικα, Έντιν Μούργκα, Σταύρο Σταθάκη, Κώστα Τσούπρο και Σωκράτη Τσουκαλά.

Προηγήθηκε η επικοινωνία των ποδοσφαιριστών με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ κ. Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ΑΕΚ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x