Γενικά

«Τρίζει» η καρέκλα του Αναστασίου στην Κόρτραϊκ

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Κόρτραϊκ καθώς η βελγική παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές αγνοώντας το τρίποντο από τα μέσα Αυγούστου.

Κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κόρτραϊκ βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βελγικά δημοσιεύματα, στο Έλληνα τεχνικό χρεώνεται το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αγνοώντας την νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μένοντας χωρίς τρίποντα εδώ και έξι παιχνίδια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες η διοίκηση του συλλόγου έχει μεταφέρει στον 44χρονο προπονητή πως πρέπει στα επόμενα δύο παιχνίδια να καταφέρει να συγκεντρώσει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με το φάσμα της απόλυσης.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής τους Παναθηναϊκού δεν μοιάζει να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα όσα ακούγονται και συνεχίσει να έχει πίστη στις δυνατότητες του

«Δεν διαβάζω τις εφημερίδες. Πιστεύω στον εαυτό μου, στη δουλειά μου και στο τεχνικό μου επιτελείο. Φυσικά ξέρω ότι τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο. Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Αλλά δεν ενδιαφέρομαι για όσα λέγονται» ήταν τα λόγια του στην Het Belang van Limburg.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x