Stoiximan Super League

Τροφή για σκέψη

Ακόμα και τα οικογενειακά διπλά προσφέρονται για χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού να επικρατεί της Κ-20, ενώ χρησιμοποίησε αρκετές από τις «ρεζέρβες».

Οικογενειακό διπλό έπαιξαν σήμερα η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού με την Κ-20. Οι… μεγάλοι νίκησαν με 2-1 με τους Νιούμαν, Ντίνα να σημειώνουν τα γκολ των μεν και τον Χατζηογιοβάννη αυτό των ηττημένων.

Η σύνθεση της πρώτης ομάδας: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Σταματάκης, Μπούι, Νιούμαν (40’ Σερβιλάκης), Ντίνας, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε για άλλη μια φορά να λείπουν πολλοί από τους ενδεκαδάτους παίκτες του, λόγω Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, δεν έδωσαν το «παρών» στο Κορωπί οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, οι οποίοι σκόραραν χθες με την Κροατία στο 5-1 επί της Νορβηγίας, αλλά και οι Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ, Μπερίσα, Δώνης, Μαυρίας, Χουχούμης και Κότσαρης. Άδεια έχουν οι Ζέκα, Ταυλαρίδης, Πέτριτς.

Στο προπονητικό των «πρασίνων» ήταν και οι Νίνης, Μπούρμπος, Στιλ. Ωστόσο, δεν πήραν μέρος στο διπλό. Ο πρώτος έκανε αποφόρτιση και πάλι, ενώ οι άλλοι δύο ακολούθησαν ατομικό.

Ρεπό έδωσε για τη Δευτέρα ο 42ρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x