Ισπανία

Τρολάρει τους πάντες ο Νεϊμάρ

Αρχικά πήγαινε στη Γαλλία για υπογράψει στην Παρί. Ωστόσο ο προορισμός στο ταξίδι του Νεϊμάρ άλλαξε τρεις φορές. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι ο Βραζιλιάνος τρολάρει τους πάντες;

Παιχνίδια παίζει ο Νεϊμάρ στον ισπανικό Τύπο σχετικά με την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πώς; Αλλάζοντας προορισμό στο ταξίδι του, από την μια στιγμή στην άλλη.

Το πρωί υπήρξε η πληροφορία από άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος του Βραζιλιάνου ότι από την Κίνα που βρέθηκε για να προωθήσει ένα προϊόν αθλητικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται «πετάει» με προορισμό το Παρίσι. Το μυαλό όλων πήγε στην Παρί. Εικάζοντας ότι σύντομα θα κλείσει η μεταγραφή του.

Ωστόσο αυτό άλλαξε... Και πάλι άτομα του περιβάλλοντός του που ταξιδεύουν μαζί του, ανέφεραν ότι δεν θα ταξιδέψουν για το Παρίσι αλλά για την Βραζιλία. Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή όσο ο Νεϊμάρ βρισκόταν στο Ντουμπάι.

Και πάλι όμως ο τελικός προορισμός άλλαξε. Πώς; Υπήρξε η πληροφορία ότι ο Νεϊμάρ έχει διαβεβαιώσει ότι θα είναι παρών αύριο κανονικά –όπως οφείλει- στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Λίγο αργότερα φρόντισε ο ίδιος να το επιβεβαιώσει μέσω του instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έκανε ξεκάθαρο ότι ταξιδεύει για την Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x