Stoiximan Super League

Τρομερή παραδοχή Σαββίδη: «Αν ήμουν στη θέση του Κύζα, θα έκανα το ίδιο πράγμα»!

Θα τις συζητάμε για χρόνια τις δηλώσεις Σαββίδη… Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά, παραδέχθηκε τα «εγκλήματα» του Κύζα στην Τούμπα στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, δίνοντάς του… δίκιο!

Ο Ιβάν Σαββίδης είπε ΠΑΡΑ πολλά μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, αλλά αυτό, πια, για τη διαιτησία του Κύζα, στο περιβόητο ματς Κυπέλλου με το «τριφύλλι», ξεπερνάει κάθε λογική!

Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου του βορρά», λοιπόν, προχώρησε σε μία τρομερή παραδοχή, τονίζοντας ότι αν ήταν στη θέση του, θα έκανε το ίδιο πράγμα!

Παραδέχθηκε, ουσιαστικά, δηλαδή, ότι υπήρξαν «εγκλήματα» του εν λόγω ρέφερι σε εκείνη την αναμέτρηση και του έδωσε δίκιο, επειδή είχε βγει ότι διέμεινε σε ξενοδοχείο φίλων του!

«Πέρασε η σεζόν και εγώ βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ. Αυτές οι υστερίες των αθηναϊκών ομάδων με στόχο να παλέψουν τον ΠΑΟΚ. Σκαρφίστηκαν ανοησίες με τον Κύζα και ξενοδοχεία φίλων μου.

Αν ήμουν στη θέση του Κύζα θα έκανα το ίδιο πράγμα. Μαθαίνω μια μέρα πριν το παιχνίδι ότι ο Κύζας είναι απαράδεκτος και δέχεται υπηρεσίες γυναικών με συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος σε αυτά τα πράγματα;"
, ήταν τα λόγια του!

Να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε ταχθεί ξανά δημοσίως στο πλευρό του Γιώργου Κύζα, στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον τελικό βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x