Αγγλία

Τρομερό επίτευγμα από τον Κόντε!

Ο Αντόνιο Κόντε έχει καταφέρει στις τέσσερις τελευταίες σεζόν που έχει προπονήσει επαγγελματικές ομάδες, να κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα!

Τα διαπιστευτήριά του ως προπονητής συνεχίζει να δείχνει ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Και μάλλον, όπως δείχνουν οι αριθμοί του, όχι αδίκως!

Ο Κόντε, λοιπόν, έχει ένα τρομερό επίτευγμα. Στις τέσσερις τελευταίες σεζόν που έχει προπονήσει επαγγελματικές ομάδες, έχει καταφέρει να κατακτήσει αντίστοιχα πρωταθλήματα. Η αρχή έγινε το 2011-12 με την Γιουβέντους, στην οποία και ακολούθησαν άλλα δύο σκουντέτο. Ακολούθησε ένα μικρό… διάλειμμα για την Εθνική Ιταλίας και φέτος πήρε το πρωτάθλημα με την Τσέλσι!

Παράλληλα, ο Κόντε έγινε ο τέταρτος προπονητής που κατακτάει την Πρέμιερ Λιγκ μετά τους Κάρλο Αντσελότι, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ έγινε ο τέταρτος τεχνικός που παίρνει την Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη του χρονιά μετά τους Αρσέν Βενγκέρ, Ζοσέ Μουρίνιο, Κάρλο Αντσελότι, Μανουέλ Πελεγκρίνι και Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x