Ελλάδα

Τροπολογίες Βασιλειάδη για Μαρινάκη και Μελισσανίδη

Σε μια προσπάθειά του να ρίξει τους τόνους και να γεφυρώσει τις διαφορές των «μεγάλων», ο Γιώργος Βασιλειάδης ετοιμάζεται να περάσει τροπολογίες υπέρ των περιπτώσεων του Δ. Μελισσανίδη και Β. Μαρινάκη

Πρωτοβουλία προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα των «μεγάλων» και πιο συγεκριμένα των ιδιοκτητών τους αναλαμβάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς ετοιμάζεται να περάσει τροπολογίες που είναι «φωτογραφικές» για τις περιπτώσεις των Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, στο θέμα που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ και το οποίο έχει θίξει πολλές φορές ο Ολυμπιακος, ο υφυπουργός ετοιμάζεται να περάσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο πρόσωπο που δεν έχει «άμεση συμμετοχή» σε εταιρεία διοργάνωσης στοιχημάτων να μην έχει πρόβλημα συμμετοχής στην διοίκηση ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και τις δικαστική εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο Γιώργος Βασιλειάδης θα καταθέσει τροπολογία σύμφωνα με την οποία η παραπομπή σε δίκη για κακούργημα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών δεν θα οδηγεί απευθείας σε αυτοδίκαιη έκπτωση, αλλά μόνο αν υπάρξει καταδίκη με τελεσίδική δικαστική απόφαση.

Τέλος, θα προτείνει την το ποσοστό από όλα τα τυχερά παιχνίδια υπέρ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επί των χρημάτων που έχει αποφασιστεί να μοιραστούν στους νικητές, εφόσον Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πουν το «ναι» στην αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων, που ζητούν επίμονα οι «μικροί» της Super League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x