Europa League

Τρπισόφσκι: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Το καπέλο στους παίκτες της Λίμπερετς για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα της τσέχικης ομάδας από τον «Δικέφαλο», έβγαλε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της Σλόβαν τόνισε πως έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, παρά την ίωση και τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν. Θεωρεί πως είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και πως αδικούνται από το αποτέλεσμα και πως ο όμιλος θα είναι ανοιχτός μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το ποιοι θα προκριθούν στους «32».

Αναλυτικά: «Αν μπορούσα να βαθμολογήσω την απογοήτευσή μου, θα έβαζα δέκα. Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια, στο ένα μας ισοφάρισαν στο 93’ και στο δεύτερο χάσαμε στο τέλος.

Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή φόρμα. Έδωσαν τα πάντα. Τέσσερις με πέντε παίκτες ήταν εξαντλημένοι, αλλά αντέξαμε μέχρι το τέλος. Στην πρώτη φάση ήμασταν "φρέσκοι", αλλά μετά το 75’ μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας.

Για την ήττα, παίζει ρόλο η αποτελεσματικότητα των παικτών. Δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ένα δοκάρι, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ουσιαστικός στα τελειώματα των φάσεων.

Ελπίζω ότι θα είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τέλος. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Η Φιορεντίνα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, η πιο ποιοτική. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θέλουμε τουλάχιστον δυο νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Χρειάζεται και τύχη. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας στεναχώρησε.

Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Εκπάι έκανε δυο λάθη, με αποτέλεσμα το αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ να κάνει τη σέντρα και να δεχτούμε γκολ που μας πλήγωσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x