Stoiximan Super League

Τσάβες: «Έτσι παθιασμένα μου αρέσει να πανηγυρίζω»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αντρές Τσάβες μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με τον Παναθηναϊκό και να αφήσει τη σφραγίδα του σε αυτόν δήλωσε ο Αντρές Τσάβες μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε υποστηρίζοντας ότι του αρέσει να είναι τόσο... εκδηλωτικός, ειδικά σήμερα σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την νέα του ομάδα.

«Ακόμη είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε ο Αργεντινός μιλώντας στην NOVA για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και συνέχισε:

«Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να πανηγυρίζω έτσι παθιασμένα. Πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει στο ντεμπούτο μου στη νέα μου ομάδα. Θέλω να αφήσω τη σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να βάλω έναν αριθμό για το πόσα γκολ θα πετύχω», ανέφερε και κατέληξε:

«Είμαι στο 100%. Ετοιμαζόμουν για το πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Είχαμε και ένα ματς Κυπέλλου και προετοιμαζόμασταν για αυτόν. Είμαι στη διάθεση του προπονητή μου. Είμαι σε καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x