Stoiximan Super League

Τσάβες: «Ευκαιρία για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός» (video)

Βαλίτσες για την Αθήνα ετοιμάζει ο Αντρές Τσάβες που έρχεται στον Παναθηναϊκό. Εμφανώς συγκινημένος που φεύγει από τη Μπόκα, ο παίκτης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί ευκαιρία.

Ένα σούπερ μεταγραφικό deal ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τη Μπόκα Τζούνιορς, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Λίγο πριν «πετάξει» για την Αθήνα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει με το «τριφύλλι», ο παίκτης, εμφανώς συγκινημένος για το κεφάλαιο Μπόκα που κλείνει στην καριέρα του, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι μπροστά του ανοίγεται πλέον το όνειρο της Ευρώπης.

Για τον παίκτη, η αποχώρηση του από τη Μπόκα, την ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί δεν ήταν εύκολη υπόθεση, μιας και είναι συναισθηματικά δεμένος με τους Γενουάτες, που αποτελεί κομμάτι της καρδιάς του.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή η μεταγραφή για μένα, αφού το όνειρο μου να παίξω στην Ευρώπη γίνεται πραγματικότητα. Η μεταγραφή μου σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι σημαντική για την καριέρα μου. Ήταν μια καλή πρόταση και θεώρησα ότι θα ήταν το καλύτερο για μένα να πω «ναι» στην ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Αυτή τη στιγμή είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και για αυτό ήμουν συγκινημένος όταν υπέγραφα πριν κάποια αυτόγραφα. Είχα χαρεί όταν επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα και την οποίας είμαι οπαδός, αλλά παρουσιάστηκε αυτή τη ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό και θεώρησα και εγώ και η ομάδα μου ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους. Είμαι ευγνώμον στον προπονητή μου. Θα έχω πάντα τη Μπόκα στην καρδιά μου» ήταν οι δηλώσεις του παίκτη.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x