Αγγλία

Τσάβι: «Ελπίζω ο Μουρίνιο να μην έχει...πόλεμο στο Μάντσεστερ»

Τoν πόλεμο που είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του, δεν θέλει να ξαναδεί στην Μάντσεστερ, ο πρώην αντίπαλός του και παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Μπορεί ο ερχομός του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έφερε έναν αέρα... αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας, ωστόσο οι πρώτοι δύο μήνες του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» μόνο θετικοί δεν είναι, αφού σε 9 αγώνες της Πρέμιερ λιγκ, έχει συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Δυστυχώς για τον ίδιο, το 3 στα 3 δεν είχε την ανάλογη συνέχεια αφού οι ήττες από Μάντσεστερ Σίτι εντός και Γουότφορντ εκτός, άρχισαν να... μαζεύουν σύννεφα πάνω από το «Όλντ Τράφορντ». Ασφαλώς, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τον διασυρμό από την Τσέλσι, στο πρόσφατο 4-0.

Γι' αυτό το λόγο, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και πρώην αντίπαλός του, Τσάβι Ερνάντες, με βάση και την εμπειρία που έχει από το ισπανικό πρωτάθλημα όταν αντιμετώπιζε τον Μουρίνιο ως προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησε να εκφράσει την επιθυμία, του να μην ξεσπάσει ένας «πόλεμος», μεταξύ αυτού και παικτών του. Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος στα 3 χρόνια που έμεινε στον πάγκο των Μαδριλένων δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με πολλούς εξ αυτών.

«Κάποιες φορές, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτόν, επιδιώκει πόλεμο, όχι ποδόσφαιρο. Και αυτό φάνηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ελπίζω να μην επαναληφθεί και τώρα.», τόνισε αρχικά, ενώ μίλησε και για την «κόντρα» του, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Όταν έμαθα ότι θα είναι ξανά αντίπαλοι, ήξερα ότι αυτό θα είναι πολύ καλό για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι δύο από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και χαίρεσαι να βλέπεις τις ομάδες του να παίζουν αντιμέτωπες.»

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x