Αγγλία

Τσάβι: «Ο Γκουαρντιόλα μπορεί να αλλάξει το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε ο Τσάβι, ο οποίος επισήμανε πως ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να επιφέρει ουσιαστικές αλλαγές στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στους «μπλαουγκράνα» για τέσσερα χρόνια, κατακτώντας μάλιστα έξι τρόπαια.

Ο 36χρονος Ισπανός υπογράμμισε πως ο Καταλανός προπονητής μπορεί να αλλάξει όλη τη δομή και την νοοτροπία που επικρατεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο: «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και το έργο του ήδη φαίνεται στην Μάντσεστερ Σίτι, θεωρώ πως μπορεί να αλλάξει το στυλ του αγγλικού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, ο Τσάβι δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στα χαρακτηριστικά του πρώην προπονητή του, όσο και στα όσα προσέφερε στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Γκουαρντιόλα είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και έχει ξεκάθαρη νοοτροπία, με αυτόν στην Μπαρτσελόνα γράψαμε ιστορία. Δεν έφερε επανάσταση μόνο στο σύλλογο, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x