Ισπανία

Τσάβι: «Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη»

Εξωγήινο «θεωρεί» ο Τσάβι Ερνάντεθ τον Λιονέλ Μέσι, με τον πρώην συμπαίκτη του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να εκτιμά ότι ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει να βελτιώνεται.

Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι ο Τσάβι Ερναντεθ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Super Deportivo de Villa Trinitad».

Οι δύο παίκτες συνυπήρχαν στο «Καμπ Νου» σχεδόν για μια δεκαετία και παρόλο που ο έμπειρος Καταλανός μέσος αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Αλ-Σαΐντ, δεν... ξεχνά να εκθειάζει τον Αργεντινό

«Ο Μέσι συνεχίζει να βελτιώνεται, να εξελίσσει νέες αρετές και να προσθέτει πράγματα στο παιχνίδι του», υποστήριξε ο 38χρονος άσος.

«Είναι από άλλο πλανήτη και είμαστε τυχεροί που έχουμε την δυνατότητα να τον παρακολουθούμε κάθε βδομάδα στην Μπαρτσελόνα. Βρίσκεται στην ομάδα τα τελευταία 14 χρόνια και ευελπιστούμε πολλά περισσότερα», συνέχισε.

«Αν θα γυρίσει στην Αργεντινή; Πιστεύω πως θα γυρίσει επειδή είναι άκρως ανταγωνιστικός και μόλις βρει τον χρόνο να κάνει την ανασκόπηση του, θα επιστρέψει για να κερδίσει με την Αργεντινή», σχολίασε αναφορικά με την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Η κριτική του Μαραντόνα; Μοιάζει άδικη, επειδή το να αγωνίζεσαι για μια εθνική ομάδα με τόσο μεγάλες προσδοκίες δεν είναι εύκολο. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό τώρα απ ότι την εποχή του», είπε επίσης ο Τσάβι.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x