Ελλάδα

Τσάκας: «Υπαρκτά πρόσωπα οι Άραβες»

Ο Βλάσης Τσάκας ξαναχτυπά μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, διαβεβαιώνει πως το ενδιαφέρον των Αράβων πριγκίπων για τον Παναθηναϊκό ήταν υπαρκτό και υπόσχεται πως η Καβάλα θα βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Απασχόλησε την επικαιρότητα για περίπου δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Τελικά δεν κατάφερε να φέρει τους πρίγκιπες που υποσχόταν, αλλά επέστρεψε στο προσκήνιο με Γερμανούς και Τούρκους που πήραν τα ηνία της Καβάλας.

Ο λόγος για τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επέμεινε πως οι Άραβες και το ενδιαφέρον τους ήταν υπαρκτό, απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν για «αεριτζή» και υποσχέθηκε πως θα οδηγήσει την Καβάλα στη Σούπερ Λίγκα, παραδεχόμενος πως υπήρξε αγώνας στον οποίο ο ίδιος έκανε τις αλλαγές!

Αναλυτικά, ο Βλάσσης Τσάκας μίλησε στην εκπομπή «Theplayboys» και τους Νικόλα Ακτύπη και Στέφανο Χάρη για:

-την ανάμειξή του με την Καβάλα: «Βεβαίως κι έχω σχέση με την Καβάλα. Κατ’ αρχάς είμαι κάτοικος Καβάλας. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ το οποίο τρέχουμε. Είναι ένα πρότζεκτ γερμανοτουρκικό θα έλεγα, γιατί τα παιδιά που χρηματοδοτούν την ιστορία είναι Γερμανοί και Τούρκοι. Εγώ θα χαιρόμουν του χρόνου να παίζουν στη Σούπερ Λίγκα Παναθηναϊκός και Καβάλα. Παίξ’ τε το στο στοίχημα (γέλια)».

-τις δύο αλλαγές προπονητή στην Καβάλα: «Ο Τοπαλίδης δεν είχε επιλεγεί από μας. Επιλέχτηκε ο Φέρνερ, μια επιλογή με την οποία εγώ είχα διαφωνήσει γιατί δεν γίνεται ένας άνθρωπος 72 ετών να προπονεί νέα παιδιά. Αν κατέβαζα εγώ την ομάδα τότε, γιατί τις αλλαγές στο ημίχρονο τις έκανα εγώ, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όχι, δεν έδωσα χαρτάκι, αλλά παραλίγο να βουτήξω το γενικό αρχηγό. Διαφωνούσα και με το σύστημα, αλλά και με τους παίκτες που είχαν επιλεγεί. Τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που είναι τώρα στον πάγκο τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχει όλο το πακέτο».

-τις 21 μαζεμένες μεταγραφές που έγιναν: «Εμείς αναλάβαμε την ομάδα 2 Σεπτεμβρίου. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και γι’ αυτό ανακοινώθηκαν τόσες πολλές μεταγραφές μαζί».

-τις συζητήσεις με τον Έκι Γκονζάλες για την Καβάλα: «Είχαμε κάνει μια επαφή με τον Έκι, μιλούσαμε 10-15 μέρες κι ενώ φαινόταν ότι τα είχαμε βρει, το θέμα κόλλησε στη γυναίκα του. Ο Έκι… σούζα».

-το αν ενέπλεξε στις συζητήσεις με την Καβάλα τους Άραβες: «Ο πρίγκιπας είναι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μόνο. Δεν ξέρω αν ‘γουστάρει τριφυλλάρα’, αλλά υπάρχει ακόμα».

-τις κατηγορίες πως οι Άραβες δεν ήταν πραγματικά πρόσωπα: «Με τον Παναθηναϊκό οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι ήταν εκτός του πρίγκιπα Σουλτάν η πριγκίπισσα Νούρα, που συναντήθηκε με τον κ. Βαρδινογιάννη κι έδωσαν τα χέρια. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να γελά. Επισκέφτηκε την Ελλάδα, υπέγραψε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά το θέμα δεν καρποφόρησε και η ιστορία δεν τελείωσε όπως έπρεπε να τελειώσει. Επίσης ήταν και ο πρίγκιπας Φαϊζάλ. Αυτός ήταν ο πιο πλούσιος από όλους».

-το αν διατηρεί επαφές με τους Άραβες: «Είναι φίλοι μου, παραμένουν φίλοι μου, μιλάμε στο τηλέφωνο και βλεπόμαστε. Πριν δέκα μέρες ήμουν στο Κατάρ, αλλά θα είμαι πάλι κάτω την άλλη εβδομάδα. Έχουμε δουλειές εκεί που δεν σταματάνε. Πάντα όταν πηγαίνω τους βλέπω. Είναι φίλοι μου κι έχουμε εταιρεία μαζί».

-το λόγο που έφτασε με ταξί στη συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Γιατί πολύ απλά δεν είμαι μ….ας. Όπως συμπεριφέρομαι στην καθημερινότητά μου, έτσι έκανα και τότε».

-το ενδεχόμενο να μεσολαβήσει για επένδυση σε άλλη ελληνική ομάδα: «Ποτέ δεν λες ποτέ. Όταν είσαι μέσα στις μπίζνες, όταν υπάρχει αυτό το μπάχαλο και οι μισοί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, τότε μπορείς ευκολότερα να κάνεις μια επένδυση. Θα τον εμποδίσεις μια, θα τον εμποδίσεις δύο, αλλά στο τέλος θα σου πάρουν και το σπίτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x