Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αγώνας δίχως αύριο για την ΑΕΚ» (audio)

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για το αποψινό ντέρμπι, το οποίο ο Γιώργος Τσακίρης χαρακτήρισε «αγώνα δίχως αύριο» μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για το αποψινό ντέρμπι, το οποίο ο Γιώργος Τσακίρης χαρακτήρισε «αγώνα δίχως αύριο» μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, εκείνο που υπογράμμισε είναι πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει καμία σχέση με τα ντέρμπι που έχουν προηγηθεί μέχρι σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες και μία ισοπαλία στα εντός έδρας με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, με το γκολ του Μπλάνκο στις καθυστερήσεις, είχε κερδίσει 1-0 τον Παναθηναϊκό και είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ με σκορ 4-0.

Η ομάδα δείχνει καλύτερη σε σχέση με την εικόνα που είχε πριν αναλάβει ο Ισπανός, ο οποίος ισορρόπησε τα πράγματα ανάμεσα στις τακτικές του Κετσπάγια και του Μοράις.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Χιμένεθ για τον σημερινό αγώνα, ο Ισπανός προπονητής θα επιλέξει να παρατάξει με 4-2-3-1 την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει με 3-5-2.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Ντίντακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, με τους Πατίτο στα αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο στα δεξιά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος, με τον Αραούχο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Αν παίξει με τρία στόπερ, Κολοβέτσιος, Βράνιες και Λαμπρόπουλος θα παίξουν μπροστά από τον Μπάρκα, ενώ είχε δοκιμάσει και τον Γιόχανσον στη συγκεκριμένη θέση που δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x