Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτά δοκιμάζει ο Ουζουνίδης, δεν… υπάρχει Μπριζ για Σιμόες»

Για τις δοκιμές του Ουζουνίδη, το «όχι» στην Μπριζ και την κατάσταση των νεοαποκτηθέντων αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας της, με τη Γαλατασαράι την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή της ομάδας να βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα παιχνίδια.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο κόουτς Ουζουνίδης δοκιμάζει στις προπονήσεις δύο συστήματα, το 4-2-3-1 (ή 4-4-1-1) και το 3-5-2, με τα οποία θα πορευτεί τη σεζόν που έρχεται. Να σημειωθεί πως οι παίκτες της «Ένωσης» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα προκειμένου να συνηθίσουν το νέο χλοοτάπητα του γηπέδου.

Από ‘κει και πέρα, οι νεοαποκτηθέντες Άλεφ και Μπογέ βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και η λογική λέει πως θα αγωνιστούν για αρκετή ώρα στο φιλικό με τη Γαλατασαράι. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο νιόφερτος φορ Πόνσε.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σιμόες, από την πλευρά της «Ένωσης» ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει διάθεση πώλησης του Πορτογάλου χαφ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» πάντως έγινε κρούση την Κλαμπ Μπριζ, όχι όμως κάποια πρόταση. Κρούση για τον 29χρονο μέσο έχουν γίνει και από άλλους συλλόγους, δίχως όμως να έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση.

Για τον φορ του Εργοτέλη, Κάιπερς, ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση προσέγγισης με τον Βέλγο επιθετικό, αφού ούτε ο ποδοσφαιριστής, ούτε οι ιθύνοντες της ΑΕΚ επιθυμούν συνεργασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x