Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτούς σκέφτεται ο Χιμένεθ ενόψει ΑΕΛ»

Τους παίκτες που θα αποτελέσουν πιθανότητα τους εκλεκτούς του Μανόλο Χιμένεθ για την αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ (19:30) μετέφερε στο ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λάρισα στο AEL FC Arena (19:30) ανέλυσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ της Ένωσης, ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με τετράδα στην άμυνα και τους Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης από δεξιά στα αριστερά. Μάλιστα ο Βόσνιος με τον Ουκρανό στόπερ θα συνυπάρξουν στην αρχική ενδεκάδα μετά από διάστημα 1,5 μήνα και την αναμέτρηση της Βιέννης κόντρα στην Αούστρια.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κονέ και Γαλανόπουλος, με τον Μοράν ωστόσο να είναι ισχυρό αουτσάιντερ και την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα να μην θεωρείται έκπληξη.

Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Λάζαρος, στο αριστερό ο Λόπες ενώ το δίδυμο της κορυφής θα απαρτίζεται από τους Αραούχο και Λιβάγια.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει διερευνητικές επαφές με δύο παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο ένας εξ αυτών είναι ποδοσφαιριστής από την Ισπανία και ο οποίος αν αποκτηθεί θα έρθει ως δανεικός και στο συμβόλαιο του θα τοποθετηθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ωστόσο, σε καμία εκ δύο περιπτώσεων δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x