Stoiximan Super League

Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτή είναι η 11αδα της ΑΕΚ για Ξάνθη»

Διαβάστε τους επικρατέστερους παίκτες για να αποτελέσουν την 11αδα που θα παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη (15/10, 20:30).

Τους παίκτες που πιθανότατα θα βρεθούν στην αρχική 11αδα της ΑΕΚ και θα αποτελέσουν του εκλεκτούς του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι της Κυριακής (20:30) κόντρα στην Ξάνθη μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM o Γιώργος Τσακίρης.

Όπως τόνισε λοιπόν ο ρεπόρτερ της «Ένωσης», κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάννης Ανέστης ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ροντρίγκο Γκάλο και στο αριστερό ο Μιχάλης Μπακάκης, καθώς ο Έλντερ Λόπες μπορεί να έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ωστόσο δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και μοιάζει πιθανότερο το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν όπως όλα δείχνουν οι Βράνιες και Λαμπρόπουλος με τον Έλληνα στόπερ να επιστρέφει σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από αρκετούς μήνες και τον σοβαρό του τραυματισμό στο γήπεδο των Περιβολίων κόντρα στον Πλατανιά την περασμένη σεζόν.

Οι δύο παίκτες που θα αγωνιστούν στο κέντρο θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Σουηδός να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Βράνιες, και σε αυτή την περίπτωση ο Γαλανόπουλος θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση δίπλα στον Πορτογάλο.

Μεσοεπιθετικά, στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος και στο αριστερό ο Μάνταλος, ενώ την επιθετική τετράδα θα συμπληρώνουν οι Αραούχο και Λιβάια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x