Stoiximan Super League

Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM: «Επέστρεψε στην κανονικότητα η ΑΕΚ»

Ο Γ. Τσακίρης επέστρεψε από την Κροατία, όπως και η… κανονικότητα στην ΑΕΚ, μετά τον θρίαμβο στη Ριέκα! Ακούστε πώς σχολίασε στον ΣΠΟΡ FΜ τη μεγάλη νίκη της «Ένωσης», τι… αποκάλυψε για Μελισσανίδη.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή, μεγαλειώδης βραδιά για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη.

Όπως σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM, συνομιλώντας με τους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, «η ομάδα βελτιώνεται σταθερά κάθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε μέρα…» και τόνισε, για το αν «γεμίζει», πλέον, τον κόσμο της: «Αυτή η ΑΕΚ επέστρεψε στην κανονικότητά της, άρα ''γεμίζει'' και τον κόσμο της. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Μας είχε λείψει».

Και σημείωσε: «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα, σε επίπεδο οργάνωσης, σαν το φετινό. Ήταν σωστά δομημένες οι επιλογές της ΑΕΚ πάνω σε αυτό που ήθελε να χτίσει. Έβλεπε μπροστά και έκανε γρήγορες κινήσεις».

Πρόσθεσε, δε: «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη, καθώς μυρίζει από Σεπτέμβρης… Φλεβάρης! Έχει περάσει το μήνυμα σε όλους στην ομάδα ότι πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να… απογειώνεται, αφού ήταν στο μηδέν στην Ευρώπη. Πρέπει να φτιάξει τη βαθμολογία της».

Αποκάλυψε, μάλιστα, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ήταν τριάντα λεπτά κοντά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, κοντά στη φυσούνα και περίμενε εκεί. Υπήρχε φυσική παρουσία. Μετέδιδε ότι ''εδώ είμαι εγώ και δεν είμαι εδώ τυχαία''. Επηρεάζει πολύ θετικά την ομάδα».

Τέλος, συμπλήρωσε, για τη δουλειά του Χιμένεθ: «Όλη μέρα, πριν το ματς, εγώ έβλεπα μία ομάδα στην τσίτα, πειθαρχημένη, σοβαρή στο κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης. Πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο της. Και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM για τον θρίαμβο της ΑΕΚ στην Κροατία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x