Stoiximan Super League

Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM για Χολσχάουζερ και Γιόχανσον (audio)

Τα δεδομένα στις υποθέσεις του Ράφαελ Χολσχάουζερ και του Γιάκομπ Γιόχανσον ανέλυσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι υποθέσεις του Ράφαελ Χολσχάουζερ και του Γιάκομπ Γιόχανσον βρίσκονται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, στο παρασκήνιο της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν ξεχωρίσει τον Αυστριακό μέσο από τον πρώτο αγώνα με την Αούστρια για τους ομίλους του Europa League.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επίσημη προσέγγιση από πλευράς ΑΕΚ στους εκπροσώπους του διεθνούς άσου, ο οποίος μπορεί να παίξει ως «6άρι» και ως «8άρι», και αποτελεί τον δημιουργό της ομάδας της Βιέννης.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Γιόχανσον, ο Σουηδός φαίνεται πως επιχειρεί να πάρει περισσότερα χρήματα, όπως συνέβη και κατά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όταν άφησε την Γκέτεμποργκ. Μέχρι στιγμής φέρονται να έχουν εκφράσει σύλλογοι από την Bundesliga και την Premier League, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x