Stoiximan Super League

Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM: «Η πιο γρήγορη ΑΕΚ των τελευταίων ετών μεταγραφικά, κανένα θέμα Κονέ» (audio)

Τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ ανέλυσε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης από το Κίελτσε, τονίζοντας ότι η Ένωση κινείται γρήγορα στο θέμα της ενίσχυσης. Τι ισχύει με Τσότσιτς-Τραούστασον.

Η ΑΕΚ είναι αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι τα τελευταία 24ωρα και ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ύστερα από τις εξελίξεις στο θέμα του Ούρος Τσόσιτς, αλλά και του Άρνορ Τραούστασον.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε στον ΣΠΟΡ FM από το βροχερό Κίελτσε ότι ο Σέρβος αμυντικός δείχνει καλύτερη περίπτωση, με καλύτερες προοπτικές από του Βαλιέντε και ότι η Ένωση έχει κάνει εξαιρετική συμφωνία με την Έμπολι για τον πρώτο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον, που δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει -τουλάχιστον άμεσα- με την ΑΕΚ (λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018) και πώς αν αυτό γίνει θα πρόκειται για μικρό «θαύμα», καθώς ακολουθούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και το Μουντιάλ το επόμενο καλοκαίρι, που πιθανόν να ανεβάσουν τις μετοχές του.

Επίσης, τόνισε ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ και ότι θα γίνει κίνηση για χαφ μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος χαφ από την ομάδα του Μανόλο Χιμενεθ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x