Μπορεί ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής της γραμμής να είναι ο Ερνάνι, ωστόσο η «Ένωση» τρέχει παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις με αυτή του Χρήστου Αλμπάνη να βρίσκεται σε προτεραιότητα.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η ΑΕΚ όχι μόνο έχει ξεχωρίσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχει ήδη πραγματοποιήσει κρούση προς τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για να εξασφαλίσει τη θετική απάντησή της, προκειμένου ο νεαρός άσος να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Παρ’ όλα δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, αφού ο Απόλλωνας δεν αντέχει να χάσει έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, όταν στον β’ γύρο θα δώσει τα… ρέστα του στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και δεν φαίνεται «ζεστός» να πουλήσει. Για αυτό το λόγο, οι απαιτήσεις που έχει μεταφέρει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι πολύ υψηλές, σε σημείο που η «Ενωση» είναι αμφίβολο αν είναι διατεθειμένη να τις ικανοποιήσει.

Ωστόσο, η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για να τον αποκτήσει δεν θα σταματήσει, ενώ αν τελικά οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αδιέξοδο, τότε από πλευράς ΑΕΚ θα πέσει στο τραπέζι και η προοπτική να «κλείσει» η μεταγραφή από τώρα για το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον παίκτη διερευνητική κρούση είχε πραγματοποιήσει και ο Παναθηναϊκός, αλλά τα οικονομικά δεδομένα ήταν τέτοια που το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να υποστηρίξει το ενδιαφέρον του σε πρόταση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ