Αγγλία

Τσακώθηκαν για το γκολ Τουρέ και Σίλβα

Γιάγια Τουρέ και Νταβίντ Σίλβα διαφώνησαν μέσω Twitter για τον σκόρερ του πρώτου γκολ της Μαν. Σίτι στη σεζόν. Όλα αυτά με πολύ χιούμορ.

Η... πατρότητα του πρώτου γκολ της Μαν. Σίτι στη σεζόν αποτέλεσε αντικείμενο διαφωνίας, με εμφανή διάθεση χιούμορ, ανάμεσα σε Γιάγια Τουρέ και Νταβίντ Σίλβα. Το τέρμα πιστώθηκε στον Ιβοριανό μέσο, ωστόσο ο Ισπανός άσος έχει διαφορετική άποψη.

«Εγώ κι ο Σίλβα θα παλέψουμε για να αποφασίσουμε ποιος είναι ο σκόρερ του πρώτου γκολ. Ελπίζω να απολαύσατε το δεύτερό μου παιδιά», έγραψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει... «Γιάγια το γκολ είναι δικό μου, ευχαριστώ για την ασίστ. Ελπίζω πως θα σου βγάλω κι εγώ μερικές μέσα στην σεζόν».

Ο Τουρέ το συνέχισε απαντώντας: «Φαίνεται πως κάποιος έκλεψε το κινητό του φίλου μου του Σίλβα. Ή απλώς έγινε πολύ γενναίος».

«Κάνεις λάθος φίλε μου, έχω το κινητό μου και ξέρεις πως μπορώ να σε παλέψω οποιαδήποτε στιγμή» έγραψε ο Σίλβα και πόσταρε μια σέλφι για... απόδειξη με τον Τουρέ να κλείνει ποστάροντας μια φωτογραφία των δύο με την λεζάντα: «Ο Σίλβα είναι ένας πολύ γενναίος άνδρας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι συμπαίκτης μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x