Γερμανία

Τσαλχάνογλου για Κ. Παπαδόπουλο: «Ο “Πάπα” είναι κορυφαίος»

Εντός της ημέρας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμένεται να ανακοινωθεί από το Αμβρούργκο με τον πρώην συμπαίκτη του στη Λεβερκούζεν, Χακάν Τσαλχάνογλου να τον αποθεώνει στη Bild.

Το Αμβούργο θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο δανεισμός του οποίου από τη Λειψία, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Στις τάξεις του Αμβούργου επικρατεί ενθουσιασμός για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ, με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χακάν Τσαλχάνογλου ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Αμβούργου, να αποθεώνει τον «Πάπα» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bild».

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παπαδόπουλο ο Χακάν Τσαλχάνογλου

«Ο "Πάπα" είναι κορυφαίος, σούπερ αμυντικός και έχει σπουδαίο χαρακτήρα. Το Αμβούργο μπορεί να ανυπομονεί για την έλευσή του. Πάντα θέλει να νικά. Τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πραγματικός αρχηγός, δίνει κίνητρα στους παίκτες, θα κάνει μεγάλο "θόρυβο". Ήμουν χαρούμενος το διάστημα που έπαιζε μαζί μου, αφού δεν χρειαζόταν να αγωνιστώ εναντίον του... Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα»

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x