Euro 2016

Τσάνας: «Δηλαδή με μια νίκη θα λύνονταν όλα τα προβλήματα;»

Τα θετικά στοιχεία ακόμα και από μια ήττα κόντρα στη Φινλανδία θέλησε να βρει ο Κώστας Τσάνας ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Παρά το γεγονός ακόμα μίας ήττας, ο Κώστας Τσάνας θέλησε να βρει θετικά από τη σημερινή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που διεκδίκησαν το ματς οι ποδοσφαιριστές τους.

Μίλησε για την απόδοση της ομάδας του κάνοντας λόγο για υγιή αντίδραση ενώ υπογράμμισε ότι το κίνητρο της Ελλάδας είναι πολύ υψηλότερο από των υπόλοιπων ομάδων στον όμιλο που διεκδικούν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσάνας:

Για το αν είναι ευχαριστημένος: «Όταν χάνεις λυπάσαι. Αλλά έχει σημασία ο τρόπος και σήμερα μπορεί να είμαστε πικραμένοι, αλλά δείξαμε ότι κάτι προσπαθούμε να αλλάξουμε. Η εικόνα των παικτών μου έβγαλε μια υγιή αντίδραση. Με τις υπάρχουσες συνθήκες προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να αλλάξουμε κάτι».

Για το αν υπάρχει κίνητρο στα υπόλοιπα ματς: «Το κίνητρο που έχουμε πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Όσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια, το κίνητρο γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Το κίνητρο δεν αφορά μόνο την πρόκριση».

Για το τι τον κάνει να αισιοδοξεί: «Θεωρώ ότι μέσα από τις ήττες, ο προπονητής πρέπει να βρίσκει και τα θετικά. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτοί οι παίκτες είναι οι ίδιοι που θα δώσουν τη λύση. Σήμερα χάσαμε, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είναι μια ήττα που με πληγώνει, αλλά μέσα από αυτή την ήττα, θα προσπαθήσουμε να βγούμε πιο δυνατοί. Στόχος είναι να βρούμε για αυτή την ομάδα ένα συγκεκριμένο στόχο στα επόμενα παιχνίδια. Δηλαδή με μία νίκη θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα. Έχουμε τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί αυτός ο γύρος. Η εθνική ομάδα πρέπει να έχει μια συνέχεια. Δηλαδή αν πετύχουμε μια νίκη και μετά μια ήττα θα λέμε πάλι για επανεκκίνηση;».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Πολλοί παίκτες βρίσκονται στην αρχή της χρονιάς. Ανέκαθεν η ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα αυτό το χρονικό διάστημα. Έπρεπε να φτιάξουμε ένα σύνολο με ποδοσφαιριστές με πολλά παιχνίδια. Είδαμε μια ομάδα με διάθεση και ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό διεκδίκησε το παιχνίδι. Μέσα από συζήτηση θα δούμε τι έφταιξε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x