Stoiximan Super League

«Τσέκαρε» Ντουμίτρου ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Νικολάο Ντουμίτρου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βέροια από τη Νάπολι, φέρονται να έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ. Κερδίζει έδαφος η παραμονή του Ιτάνζ.

Σύντομα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να αποφασίζει τελικά ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα στο συγκεκριμένο πόστο.

Αν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Δικεφάλου του Βορρά» εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παραπάνω υπόθεση, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι διοικούντες την ομάδα παρακολουθούν (και από κοντά) τις περιπτώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Μία από αυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Metrosport», είναι και ο Νικολάο Ντουμίτρου. Ο Σουηδός φορ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Βέροια (από τη Νάπολι) και προχθές σκάουτερ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για να τον «τσεκάρει» από κοντά.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν έχουν αποφασίσει αν τελικά θα προχωρήσουν για την απόκτησή του, καθώς παρουσιάζονται προβληματισμένοι από τις μεταπτώσεις που έχει στην απόδοσή του ο 24χρονος άσος. Τη φετινή σεζόν ο Ντουμίτρου μετράει 29 συμμετοχές στη Βέροια, έχοντας πετύχει 8 γκολ και μοιράσει 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κερδίζει έδαφος η παραμονή του Ιτάνζ

Μία από τις εκπλήξεις στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ήταν η επαναφορά του Σαρλ Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον τραυματισμό που είχε ο Παναγιώτης Γλύκος και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να παραμείνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο υπάρχουν σκέψεις για την παραμονή του 32χρονου τερματοφύλακα στην ομάδα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x