Stoiximan Super League

Τσεκάρει και Αντρέ Ρίος ο Απόλλων!

«Δίχτυα» στην Αργεντινή για τον βασικό του επιθετικό έχει ρίξει ο Απόλλων Σμύρνης, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως προτάθηκε και εξετάζεται ο Αντρέ Ρίος! Στην αναμονή για Τσόρι.

Ακόμη ένα όνομα για την θέση του επιθετικού στον Απόλλωνα Σμύρνης! Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας εξετάζουν την περίπτωση του Αντρέ Ρίος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε! Πρόκειται για 28χρονο Αργεντινό επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και σαν δεύτερος φορ.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία αναζητάνε τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό για τη νέα χρονιά, με τους Μαάτσι και Ελμπάζ που έχουν ήδη αποκτηθεί να αποτελούν τα δύο «back up». Και ο Αντρέ Ρίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί και εξετάζεται.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο 28χρονος στράικερ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντιφένσα στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, καταγράφοντας 15 εμφανίσεις ενώ σκόραρε και 4 γκολ.

inner

Ο Αντρέ Ρίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ έχει αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα όντας συμπαίκτης με τον Ρανταμέλ Φαλκάο, τον Ντιέγκο Μπουονανότε και τον Τσόρι Ντομίνγκες μεταξύ άλλων. Το καλοκαίρι του 2010 έπαιξε ως δανεικός στην Βίσλα Κρακοβίας για έναν χρόνο και στη συνέχεια επέστρεψε στους «μιγιονάριος».

Ακολούθησε ακόμη ένας δανεισμός στην Ντεπορτίβο Κουένκα του Εκουαδόρ, γύρισε στην Ρίβερ και τον Γενάρη του 2014 έμεινε ελεύθερος. Μετακόμισε στο Μεξικό και την Κλαμπ Αμέρικα, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Γουαδαλαχάρα. Τελευταία του ομάδα η Ντιφένσα στην Αργεντινή!



Αναφορικά με την περίπτωση του Τσόρι Ντομίνγκες, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκονται στην αναμονή. Ο Αργεντινός μαέστρος επιστρέφει στις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα, όταν και θα υπάρξουν οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία υπάρχει η αίσθηση πως ο Τσόρι θα απαντήσει θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας και θα καταφέρουν να «ντύσουν» στα κυανόλευκα τον 36χρονο μεσοεπιθετικό!

Παράλληλα, από τον Απόλλωνα κατεβάζουν τους τόνους για τον Ματ Ντάρμπισιρ, αναφέροντας πως ο Άγγλος φορ έχει μεγάλο κασέ αλλά και έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια. Κάτι που κάνει το έργο της ομάδας για την απόκτησή του εξαιρετικά δύσκολο, με την περίπτωσή του να μην είναι τόσο προχωρημένη όσο αναφέρεται σύμφωνα με τους «κυανόλευκους»!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x