Ισπανία

Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ θέλουν τον Μπουσκέτς

Κίνηση για την απόκτηση του Σέρχιο Μπουσκέτς αναμένεται να κάνουν, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ, εφόσον ο Ισπανός δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα.

Στο στόχαστρο της Τσέλσι, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκεται ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Βέβαια, οι τρεις αγγλικοί σύλλογοι θα κάνουν πρόταση για την απόκτηση τού Ισπανού χαφ, εφόσον αυτός δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι τρεις αγγλικοί σύλλογοι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Μπουσκέτς και τη Μπαρτσελόνα, στις οποίες μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ο 27χρονος μέσος παίρνει λίγο παραπάνω από 150 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και επιθυμεί να έχει αύξηση των εβδομαδιαίων αποδοχών κατά 40 χιλιάδες περίπου, με τον μισθό του να πλησιάζει αυτόν των Ινιέστα και Νεϊμάρ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να προσφέρουν στον Μπουσκέτς τα χρήματα που επιθυμεί, ενώ υποστηρίζεται πως και η Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει πιθανότητα να μπει στο… κόλπο για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x