Stoiximan Super League

Τσέρτσι: «Η πρόταση του Άρη απέχει από αυτό που θέλω»

Ξεκάθαρος ήταν ο Αλέσιο Τσέρτσι σχετικά με την πρόταση του Άρη, τονίζοντας ότι η προσφορά που του έχει γίνει απέχει από τις απαιτήσεις του.

Μια πρόταση κατά πολύ υψηλότερη από αυτή που του έχει γίνει ψάχνει ο Αλέσιο Τσέρτσι για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο Μετρόπολις.

Ο 32χρονος Ιταλός ακραίος επιθετικός αποδεσμεύθηκε από την Ανκαραγκουτσού και ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί να του προταθεί συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο που είχε στην Τουρκία για να πειστεί να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας την επαφή αλλά και την απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη, με έχουν ενημερώσει οι εκπρόσωποί μου. Η πρότασή του, όμως απέχει οικονομικά από αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά και για παίξω εκτός Ιταλίας θα πρέπει η πρόταση να είναι πολύ δελεαστική, όπως αυτή που είχα πέρσι από την Ανκαραγκουτσού. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κοιτάξω να αγωνιστώ στην Ιταλία. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις, έχω 3-4 από το εξωτερικό. Τα κριτήρια της επιλογής μου είναι η οικογένειά μου. Για να μπω σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Άρη, θα πρέπει η πρόταση που θα μου γίνει να είναι αντάξια της καριέρας μου», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x