Αγγλία

Τσεχ: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Τσέλσι»

Ο Πετρ Τσεχ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ, δηλώνοντας πως οι «κανονιέρηδες» μπορούν να επικρατήσουν των «μπλε».

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, ισχυρίστηκε πως η Άρσεναλ μπορεί να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Τσέλσι. Οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν τους «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Κυριακή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις βαριές ήττες της ομάδας του απέναντι στη Στόουκ και τη Λίβερπουλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως: «πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε και να προχωρήσουμε. Παίξαμε απέναντι στην Τσέλσι στο Σούπερ Καπ και στο Κύπελλο Αγγλίας, οπότε ξέρουμε πως μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αν θέλουμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή πρέπει να κερδίζουμε τα μεγάλα παιχνίδια και αυτή είναι η πρώτη μας ευκαιρία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια απέναντι στη Στόουκ και τη Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα παιχνίδια απέναντι στη Στόουκ και τη Λίβερπουλ δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Η εμφάνισή μας κόντρα στη Στόουκ ήταν καλύτερη σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς κάναμε πολλές φάσεις, τις οποίες δεν καταφέραμε να τελειώσουμε σωστά».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ είπε πως «το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα χαστούκι για εμάς, δεν επιτρέπεται κάτι παρόμοιο για μια ομάδα του μεγέθους της Άρσεναλ»

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x