Europa League

Τσεχ: «Παίζω για το μέλλον μου...»

Αβέβαιος για το μέλλον του στην Άρσεναλ δηλώνει ο Πετρ Τσέχ, τονίζοντας πως η θέση του πορτιέρε είναι περίπλοκη και οι εμφανίσεις του θα καθορίσουν το τι θα συμβεί.

«Ο τρόπος που παίζω και η φόρμα στην οποία βρίσκομαι, θα καθορίσουν το μέλλον μου», παραδέχτηκε ο Πετρ Τσεχ στη συνέντευξή Τύπου πριν από το ματς της Άρσεναλ κόντρα στη Βόρσκλα για το Europa League

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος τερματοφύλακας υποστήριξε πως η θέση του τερματοφύλακα είναι περίπλοκη και ο ανταγωνισμός μεγάλος.

Η άφιξη του 26χρονου Μπέρντ Λένο από τη Λεβερκούζεν στο «Emirates» προκαλεί άγχος για μια θέση στα γκολπόστ, με τον Τσεχ να τονίζει: «Αποκτάς παίκτες για να κάνεις πιο ανταγωνιστικό το ρόστερ. Ο Μπέρντ είναι εδώ κάθε μέρα και προσπαθεί να πάρει την ευκαιρία του, κάτι που κρατάει σε επαγρύπνηση όλο το τιμ τερματοφυλάκων, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα».

inner

«Προς το παρόν αγωνίζομαι και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, ελπίζοντας πως ο προπονητής μου είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου», τόνισε ο 36χρονος πορτιέρε, προσθέτοντας πως στο ποδόσφαιρο πάντα κάποιος θα περιμένει την αποτυχία κάποιου ώστε εξασφαλίσει μια θέση.

Ο Τσεχ διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Άρσεναλ, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν προτείνει επέκταση συνεργασίας με τον Τσέχο γκολκίπερ, με τον ίδιο να επισημαίνει πως το κίνητρο, το οποίο και διαθέτει, θα κρίνει για το πόσο διάστημα ακόμη θα αγωνίζεται.

«Θέλω πάντα να δίνω το 100%, όμως μένει ερωτηματικό το πόσο καιρό το σώμα μου θα είναι αρκετά φορμαρισμένο ώστε να μου επιτρέπει να παίζω. Επιπλέον, αν το κίνητρό μου παραμένει το ίδιο θέλω να συνεχίσω να παίζω», τόνισε ο Πετρ Τσεχ.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x