Ελλάδα

Τσιάρτας στον ΣΠΟΡ FM: «Ήρθε ο Ρομπέρτο Κάρλος και μου είπε μην κάνεις καμιά μαλ…»!

Την απίστευτη ατάκα που του είχε πει ο Ρομπέρτο Κάρλος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ρεάλ ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Τσιάρτας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ένα περιστατικό από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη ο Βασίλης Τσιαρτας.

«Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το 3-3 με τη Ρεάλ. Δεν μπορώ να μου το συγχωρήσω. Δεν ξέρω τι άλλο έπρπεπε να κάνουμε για να νικήσουμε αυτή την ομάδα. Δεν νομίζω ότι εκείνη η Ρεάλ έχει κξαμία σχέση με τη σημερινή. Πάω να χτυπήσω το φάουλ που μπήκε το γκολ και έρχεται ο Ρομπέρτο Κάρλος και μου λέει: ‘’Μη κάνεις καμιά μαλακία’’», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε –στη συνέχεια- και το γεγονός ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε κάνει αλλαγή εκείνον και τον Ντέμη:

«Δεν ήμασταν στην καλύτερή μας μέρα, αλλά το Μπερναμπέου “γέρνει” για όλους. Έχεις δει να γίνονται αλλαγή οι δύο καλύτεροι παίκτες και να κερδίζουν το ματς; Με το που βγαίνουμε, ο Ντελ Μπόσκε έβγαλε Ζιντάν-Ρονάλντο, σαν να λέει ότι δεν κινδυνεύουμε και ξεκουράζω παίκτες. Από κει και πέρα η ομάδα έδειξε πίστη. Όταν κάποια γεγονότα στο δείχνουν, η Ρεάλ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει στα γκολ. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Όταν ο αντίπαλος εφησυχάζει στο 2-0 κι εσύ μπορείς να τον κοιτάξεις στα μάτια, δεν είναι μικρό πράγμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x