Stoiximan Super League

Τσιντώτας: «Ο στόχος είναι ένας. Το πρωτάθλημα»! (video)

Τις πρώτες στιγμές του Παναγιώτη Τσιντώτα ως ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ παρουσίασε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγη ώρα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος μετά την ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ περιηγήθηκε στα γραφεία, πήρε τη φανέλα του τερματοφύλακα από τα χέρια του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκολκίπερ στο AEK TV

Για τον συναγωνισμό των τριών Ελλήνων γκολκίπερ του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ: «Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, είναι ό,τι καλύτερο στο να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστής, πόσω δε μάλλον ένας τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί μία ξεχωριστή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά και να δουλέψω μαζί τους».

Για την αγωνιστική του απραξία: «Το θέμα για εμένα είναι να δουλέψω και να καταφέρω να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει άγχος, είναι ξεκάθαρο αυτό, όπως υπάρχει και η περιέργεια για αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Το άγχος αυτό είναι, όμως, υγιές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι πλέον παίκτης της ΑΕΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

Για τους στόχους του και όσα θέλει να ζήσει με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ο στόχος είναι ένας! Αυτό που όλοι ποθούμε και θέλουμε! Το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x