Europa League

Τσιντώτας: «Στη Βιέννη είχα άγχος μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας»

Αν και... δεν το έδειξε ποτέ, ο Παναγιώτης Τσιντώτας παραδέχτηκε πως πριν τον «τελικό» με την Αούστρια Βιέννης που συνδυάστηκε με το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο είχε άγχος.

Μπορεί η εικόνα του στη Βιέννη να ήταν εξαιρετική και στις λίγες περιπτώσεις που χρειάστηκε να είχε σωστές αντιδράσεις βοηθώντας την ΑΕΚ να πάρει το 0-0 και να προκριθεί στους «32» του Europa League, ωστόσο ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν κρύβει πως είχε αρκετό άγχος. Κάτι φυσιολογικό, μιας και μετά από περίοδο μακράς απραξίας έγινε βασικός και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ήρθε σε ένα καθοριστικό για την ομάδα του παιχνίδι.

«Άγχος υπήρχε στη Βιέννη, δεν μπορώ να πω ψέματα. Και εκεί με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου να το διαχειριστώ. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Μετά δεν έχεις το χρόνο να… ασχοληθείς με το δικό σου άγχος, όλα φεύγουν και το μυαλό σου είναι αποκλειστικά στραμμένο στον αγώνα και σε όσα έχεις να κάνεις», δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο official match programme του με τον Απόλλωνα.

Όσο για την καθιέρωσή του στην ενδεκάδα, είπε: «Έγινε ένα μικρό πρώτο βήμα, που δεν σημαίνει κάτι! Το δύσκολο είναι η διάρκεια. Και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος, με το κεφάλι κάτω και να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Τώρα είναι που πρέπει να δουλέψω περισσότερο για να ανταποκριθώ στους στόχους της ομάδας μου αλλά και στους δικούς μου».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x