Αγγλία

«Τσιγκούνα» στις μεταγραφές η Άρσεναλ

Την πεποίθηση πως η Άρσεναλ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε οικονομικό επίπεδο τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στην Αγγλία εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής των Λονδρέζων, Ιβάν Γκαζίδης.

Σε ακόμη μία μεταγραφή περίοδο οι φίλοι της Άρσεναλ έχουν… παράπονα για τη πολιτική που ακολουθεί η ομάδα τους, θεωρώντας πως δεν δαπανεί αρκετά χρήματα για την ενίσχυσή της. Την εν λόγω άποψη, όμως, δεν ενστερνίζεται ο Ιβάν Γκαζίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στους «New York Times».

«Μας είναι αδύνατον να κινούμαστε οικονομικά όπως οι ανταγωνιστές μας. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις επιλογές μας», τόνισε ο ελληνικής καταγωγής παράγοντας της Άρσεναλ.

Και συνέχισε: «Από το 2013 και ύστερα έχουμε αναπροσαρμόσει τις πολιτικές μας σε οικονομικό και μεταγραφικό επίπεδο. Το γεγονός ότι τα έσοδα στην Πρέμιερ Λιγκ πλέον όλο και αυξάνονται μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, κάνει τη σημασία ενός ακριβού deal μικρότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα. Υπάρχουν και σημαντικότερα στοιχεία, όπως το να διακρίνεις καλούς παίκτες, να τους εξελίξεις αγωνιστικά, ή οι επιστημονικές μέθοδοι που χρησιμοποιείς στην προπόνηση σου, η τακτική, η ψυχολογία. Σε όλα αυτά στηριζόμαστε για να μπορέσουμε να ωφεληθούμε σε αγωνιστικό επίπεδο περισσότερο.»

Η Άρσεναλ έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Γκράνιτ Τσάκα από τη Γκλάντμπαχ και προσπαθεί να εντάξει στον δυναμικό της τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν, ετοιμάζοντας για αυτόν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x