Stoiximan Super League

Τσιγκρίνσκι: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει τύχη»

Την βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού σχολίασε ο Ντίμιταρ Τσιγκρίνσκι σε ουκρανικό Μεσο, με αφορμή την κλήρωσή με την Ντιναμό Κιέβου, τονίζοντας πως δεν είναι ενδεικτική της ποιότητάς του.

Την κατάσταση του Ολυμπιακού σχολίασε σε ουκρανικό Μέσο ο Ντίμταρ Τσιγκρίνσκι, υπογραμμίζοντας πως η ποιότητά του δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

«Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και κληρώθηκε με την Ντιναμό. Διάβασα κάποιες αντιδράσεις από τους ανθρώπους της ομάδας του Κιέβου μετά την κλήρωση και ένιωσα έκπληξη. Σημειώνουν ότι η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», σχολίασε αρχικά ο Ουκρανός αμυντικός στο «footbal24.ua».

«Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο, με τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος να μην είναι ενδεικτικός της ποιότητας των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολλή τύχη και αρκετά παιχνίδια της τα κέρδισε με αυτόν τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό πλάνο στο παιχνίδι του και η Ντιναμό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x